Přeskočit na hlavní obsah
Klientská sekce
Košík
prázdný
načítám...
CS
EN
Oblasti
Automobilový průmysl
Systémy kvality
Environmentální management
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci
Potraviny, lesnictví a zemědělství
Informační a komunikační technologie
Veřejná správa
Kontaktujte nás
Vzdělávání
Kurzy
On-line kurzy
Semináře
Konference
In-house na míru
e-Výuka
Certifikace
Certifikace personální
Certifikace systémů managementu a produktů
Značka Czech Made
Seznam držitelů certifikátů
Publikace
Infocentrum
Aktuality
Odborné články
Časopis Perspektivy kvality
Centrum technické normalizace
Ke stažení
Newsletter
O nás
Vize, poslání a hodnoty
Odborní partneři
Marketingoví a mediální partneři
Reference
Kronika ČSJ
Obchodní a platební podmínky
Ochrana osobních údajů GDPR
Členství
Přínosy a podmínky členství
Odborná, regionální a informační centra
Udílené granty
Udílené ceny
Kontakty
Napište nám
Zaměstnanci
Předsednictvo
Fakturační údaje
Kudy k nám
Jsi tady:
Úvod
Oblasti
Potraviny, lesnictví a zemědělství
Vzdělávání
Potraviny, lesnictví a zemědělství
Vzdělávání
Podrobné vyhledávání
Co hledáte?
Zvolte typ služby...
Kurz
Seminář
Konference
Fulltextové vyhledávání
Hledat
Analýza a řízení rizik - management rizik
Auditor potravinářských procesů
Efektivní vedení auditu
Manažer bezpečnosti potravin
Obaly a obalové materiály v potravinářském průmyslu
Praktické dovednosti komunikace a asertivita
Projektový manažer - Plánování a řízení projektů - praktické
Projektový manažer - Plánování a řízení projektů - základní
Řešení konfliktů a konfliktní lidé při auditu
Řízení alergenů v potravinářském průmyslu
Štíhlá logistika
Technik kvality
Základy HACCP a hygienické minimum
Základy statistických metod
Chcete kurz připravit na míru?
Ozvěte se nám
Další články
Odborné články
Role auditora systému managementu a přínosy certifikace
12. 1. 2021
Co je užitečné vědět o normách a dalších dokumentech
15. 12. 2020
Certifikace GLOBALG.A.P.
19. 10. 2020
Další aktuality
Aktuálně
Nejsou k dispozici žádné zprávy.