Pro správné zobrazení a funkci webových stránek si prosím aktivujte JavaScript ve svém prohlížeči!
Jazyk CZ | EN
 
Úvod Certifikace  Personální certifikace  Manažer bezpečnosti potravin

Manažer bezpečnosti potravin - M-BP

Charakteristika

Požadavky na vzdělání a praxi:

  • VŠ potravinářského, veterinárního nebo hygienického směru plus minimálně 2 roky praxe v oboru
  • nebo SŠ potravinářského nebo veterinářského směru plus minimálně 7 let praxe v oboru.

Doplňkové informace

Požadované znalosti v oblasti bezpečnosti potravin

lze získat kupříkladu na kurzech pořádaných Českou společností pro jakost, VŠCHT Praha nebo dalších kurzech schválených MZe ČR. Absolvování kurzu není podmínkou. Osvědčení o absolvování kurzů k problematice bezpečnosti potravin dokládá žadatel k přihlášce.

Podmínkou pro zkoušku je zpracování případové studie v rozsahu 8-15 stran (včetně příloh), která prokáže schopnost praktické aplikace získaných znalostí a odpovídá zvolenému modulu.

Zkoušku Manažera bezpečnosti potravin (M-BP) je možné skládat pro následující oblasti:

Výroba potravin rostlinného a živočišného původu
Gastronomie

Bližší informace:

Ing. Romana Hofmanová, tel. +420 221 082 253

Platnost certifikátu:

3 roky

Termíny

Termín Místo Stav
16.10.2019
ČSJ Praha Volno
04.11.2019
ČSJ Praha Volno
 Žádost o zkoušku (50 kB, MS Word dokument)
 

Česká společnost pro jakost
Novotného lávka 200/5
110 00 Praha 1
Česká republika

tel.: +420 221 082 269
fax: +420 221 082 229
e-mail: sekretariat@csq.cz  

       GDPR
Vyrobila Omega DesignOmega Design