Certifikace personální
již
30
let na trhu
v nabídce
40
druhů zkoušek
ročně až
600
nových certifikací
ročně až
600
recertifikací
Certifikační orgán pro certifikaci osob je pro svoji činnost akreditován nebo pověřen různými organizacemi. Jedná se především o Český institut pro akreditaci, o.p.s., Německý svaz automobilového průmyslu (VDA QMC), Evropskou organizaci pro kvalitu (EOQ), Czech and Slovak Testing Board (CaSTB - zkoušky ISTQB) nebo Asociaci realitních kanceláří České republiky (ARK).
Hodnocení spokojenosti zákazníků certifikačního orgánu pro certifikaci osob:
https://app.sli.do/event/2pBbuC7hUNi9BdToJNx2SL
Podrobné vyhledávání
Seznam držitelů personálních certifikátů
Jméno
Certifikát CZ
Certifikát EU
Typ certifikátu
Jméno
Ing. Michaela Horáková
Certifikát CZ
63-23-2412-107147
5. 12. 2024
-
4. 12. 2029
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor VDA 6.3
Jméno
Ing. Radana Horáková
Certifikát CZ
63-2210-104051
21. 10. 2022
-
20. 10. 2025
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor VDA 6.3
Jméno
Ing. Andrea Hořavová
Certifikát CZ
00160/17 CTFL
15. 6. 2017
-
14. 6. 2067
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Ing. Eduard Horčík
Certifikát CZ
00001/07 M-BOZP V.R
25. 1. 2024
-
23. 2. 2027
Certifikát EU
Typ certifikátu
Manažer BOZP
Jméno
Ing. Eduard Horčík
Certifikát CZ
00004/04 M-EMS VI.R
14. 5. 2024
-
13. 5. 2027
Certifikát EU
Typ certifikátu
Manažer EMS
Jméno
Ing. Eduard Horčík
Certifikát CZ
00062/02 VR QM
21. 6. 2024
-
20. 6. 2027
Certifikát EU
Typ certifikátu
Manažer kvality
Jméno
Jana Horecká
Certifikát CZ
00063/18 CTFL
29. 3. 2018
-
28. 3. 2068
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Ing. Lenka Horečná
Certifikát CZ
63-R-2301-104672
3. 1. 2023
-
2. 1. 2026
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor VDA 6.3
Jméno
Mgr. Aleš Hoření
Certifikát CZ
63-23-2310-102478
6. 10. 2023
-
5. 10. 2028
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor VDA 6.3
Jméno
Bc. Eva Horká
Certifikát CZ
00039/06 VI. R A-BP
20. 12. 2024
-
19. 12. 2027
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor bezpečnosti potravin