Kronika ČSJ
From Farm to Fork 2024
Konference From Farm to Fork 2024 se uskutečnila jako součást Dnů kvality 2024 13. listopadu 2024 v Congress Hotel Clarion, Freyova 33, Praha 9
Konference s zúčastnilo 62 účastníků.
Moderuje Leona Petrová, Česká společnost pro jakost
Úvodní slovo
Petr Koten, výkonný ředitel, Česká společnost pro jakost
Pět trendů v nabídce potravin v Česku Romana Nýdrle, ředitelka pro obchod, Svaz obchodu a cestovního ruchu
Aktuality v oblasti potravinového práva Martin Štěpánek, Ministerstvo zemědělství
Přehled výsledků kontrolní činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce Michaela Mezerová, Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Nejčastější neshody z IFS auditů a jak jim předcházet Veronika Hyžíková, DQS Slovakia
GLOBALG.A.P. standard nejen pro farmáře Jakub Stibůrek, Česká společnost pro jakost
Řízení dodavatelů v potravinářském podniku Martina Frolíková, Orkla (Vitana)
Kvalita není žádná věda Vladimír Zikmunda, investor a jednatel Knedlíky Láznička
Jak může diskontní řetězec předcházet vzniku potravinového odpadu? Jaroslav Koláček, Penny Market
Alternativní potraviny k masu a masným produktům Filip Beňo, VŠCHT