Úvod Oblasti  Systémy kvality

» Systémy kvality

Nabízíme

Kurzy

» Interní auditor laboratoře » Způsobilost kontrolních procesů » Základy statistických metod » Analýza kořenových příčin » Zpracování výsledků měření » Analýza systému měření » Doškolení interních auditorů kvality » Kontrolor kvality » Navrhování a analýza experimentů » Manažer kvality laboratoře » Quality Lead Auditor » Kvalita vydělává » Interní auditor integrovaného systému řízení » Statistické řízení procesů » Boj s dokumentací aneb praktický přístup k tvorbě dokumentů, záznamů a jejich vzájemné konfiguraci » Doškolení metrologů – co v základních kurzech nebylo » Manažer metrologie » Moderátor FMEA » Projektový manažer – plánování a řízení projektů » Řešení konfliktů a konfliktní lidé při auditu » Statistické přejímky » e-Testování Manažer kvality » Statistické metody v managementu kvality » Personalistika v systémech managementu » Technik kvality » Manažer kvality » Inženýr v dodavatelském řetězci » Plánování a prokazování kvality (APQP a PPAP) » Základy HACCP a hygienické minimum » VDA 6.5 Audit produktu - Slovensko » ISO kótování a tolerance » Štíhlá logistika » Základy IATF 16949 » Efektivní vedení auditu » Základy normy ISO 9001 » Požadavky na interní laboratoř v automotive » Metoda 5S » Interní auditor kvality » Auditor kvality » Interní auditor ISO 9001 a IATF 16949 » Statistické metody s podporou SW MiniTab » Audity podle normy ISO 19011 » Statistické metody pro řešení problémů » Úvod do Lean Managementu » Shopfloor management – Dílenské řízení jednoduše a efektivně » Core Tools - Základní nástroje pro automobilový průmysl » Plánovaná údržba a TPM » Aktualizace normy ISO/IEC 17025 » Aspekty systému řízení kvality ve srovnání s nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2017/745 o zdravotnických prostředcích » Praktické dovednosti komunikace a asertivita » Standardy z oblasti vývoje a provozu IT » Vývoj a provoz IT pro pracovníky v kvalitě » Metrologie pro auditory a pracovníky QMS » Statistická akademie ČSJ » Systémy managementu kvality ve veřejné správě I » ISO 9001 pro úspěšné manažery » Manažer rizik » SMED – Redukce přestavovacích a seřizovacích časů » Plánování a řízení projektů v automobilovém průmyslu » Kreativní techniky v systémech managementu » FMEA - Strategie přechodu » Od ISO 9001 k IATF 16949 » Online kurz Audity podle normy ISO 19011 » Specifické požadavky zákazníka - AUDI » Specifické požadavky zákazníka - BMW » Specifické požadavky zákazníka - Mercedes Benz » Specifické požadavky zákazníka - FORD » Online kurz Základy normy ISO 9001 » Vrstvené procesní audity » Digitální SMED (Rychlá změna výroby) pomocí softwaru KTS » Úvod do aSPICE pro pracovníky v kvalitě » Automotive Core Tools pro systémové auditory a auditory procesu - Slovensko » VDA 6.3 – Workshop pro certifikované auditory procesu - Slovensko

Personální certifikace

Školení

Certifikace systémů managementu a produktů

Publikace

Semináře a konference