Úvod Spolková činnost  Odborné skupiny  Etika a management

Odborná skupina Etika a management

Smyslem odborné skupiny je upozorňovat na důležitost tématu "etika a management" jak mezi členy ČSJ, tak v rámci širší veřejnosti.

Odborná skupina má zájem realizovat svoje setkání, ale také aktivně vystupovat na seminářích a konferencích ČSJ. V rámci osvětových aktivit budou prezentovány nejen teoretické přístupy, ale především praktické ukázky nejlepší či nejhorší (odstrašující) praxe. Budeme spolupracovat i s dalšími subjekty, které se danou oblastí zabývají (např. spotřebitelská sdružení).

Setkání odborné skupiny je vždy každý 2. čtvrtek v měsíci od 15.00 na Novotného lávce - výstupy

Do práce OS Etika a management se můžete zapojit i Vy. Napište nám na jjakubcova@email.cz jaké jsou Vaše zkušenosti s etikou, navrhněte téma debaty na setkání a aktivně se zapojte mezi nás.

"Tipy na lepší etiku" můžete vidět ZDE.

Odborná skupina Etika a management na

Aktuálně:

Milé kolegyne a kolegové,

již přístí týden se letos podruhé uvidíme na setkání OSEM. Dobrá zpráva je, že můžeme potvrdit na minulém setkání zvolenou místopředsedkyni odborné skupiny, Mgr. Kateřinu Niklovou. Jako obvykle probereme aktuality,  připomeneme si prezentaci Marie Bohaté na konferenci EBEN ve Vídni, kterou posílám v příloze, abyste si mohli prostudovat a prodiskutujeme možnou účast na konferenci EBEN v roce 2019, která se zaměří na etiku v byznisu (Business Ethics). Více informací naleznete zde:https://eben-net.org/content/eben-annual-conference
Těším se na setkání

Kdy: 14. 2. 2019

Kde:  Praha

V kolik:  15.00 - 17.00

Tvořili jsme program na rok 2018...

Vznik OS Etika a management

Prvním viditelným krokem, který vedl ke vzniku OS Etika a management, byl úspěch sekce na konferenci SYMA 2013.

Etika a managementEtika a management
Etika a management, ČSJEtika a management, ČSJ

Zakládání odborné skupiny Etika a management nám dalo zabrat...

Etika a management, ČSJEtika a management, ČSJ

.......... 16. 4. 2013  založeno!