Spojení vlakem

Účastníci kurzu, kteří přijedou na nádraží:

• Praha - Holešovice  si zakoupí jízdenku pro MHD (dospělí 32,- Kč) a sestoupí do metra trasy C (směr Háje). Vystoupí čtvrtou stanici Muzeum a zde přestoupí na metro trasy A směr Dejvická a vystoupí na druhé stanici Staroměstská, kde vystoupí po eskalátoru nahoru. Při východu z budovy metra se dají do leva přes přechod na stanici tramvaje, kde vyčkají na jakoukoliv přijíždějící tramvaj a vystoupí na první zastávce Karlovy lázně. Při výstupu z tramvaje se dají účastníci doprava na Novotného lávku.

• Praha - Masarykovo nádraží  si zakoupí jízdenku pro MHD (dospělí 32,- Kč) a sestoupí do metra trasy B (směr Zličín). Vystoupí první stanici Můstek a zde přestoupí na metro trasy A směr Dejvická a vystoupí na první stanici Staroměstská, dále dtto viz. výše.

• Praha - Smíchovské nádraží  si zakoupí jízdenku pro MHD (dospělí 32,- Kč) a sestoupí do metra trasy B (směr Černý Most). Vystoupí čtvrtou stanici Můstek a zde přestoupí na metro trasy A směr Dejvická a vystoupí na první stanici Staroměstská, dále dtto viz. výše.

• Praha - Hlavní nádraží  si zakoupí jízdenku pro MHD (dospělí 32,- Kč) a sestoupí do metra trasy C (směr Háje). Vystoupí první stanici Muzeum a zde přestoupí na metro trasy A směr Dejvická a vystoupí na druhé stanici Staroměstská, dále dtto viz. výše.

Všechny podrobnosti o jízdních řádech naleznete na stránkách Pražského dopravního podniku.

Upozorňujeme, že při pohybu městem Praha, může docházet k dočasným změnám v dopravě.

Omezení dopravy můžete nalézt na Dopravním podniku Praha  či na Pražském patriotu .