Úvod Vzdělávání  Stanislav Křeček

Ing. Stanislav Křeček

Absolvent oboru elektrotechnický inženýr ČVUT fakulta elektrotechnická, sdělovací technika.

Odborná praxe v oblasti: Radiokomunikace - servis, inspekce, vývoj měřících metod, měření elektromagnetických polí; Elektrotechnický/automobilový průmysl - zkušebnictví, řízení útvaru managementu kvality; Bezpečnostní průmysl - analýzy rizik, projektování, řízení technického úseku, řízení kvality.

Lektor je držitelem mnoha certifikátů a osvědčení: QM , QA, QA-ISMS, EFQM, VDA 6.1, ISO TS 16949, 8D.

Mezi jeho další činnosti patří: Posuzovatel ČIA - certifikační orgány QM a ISMS, zkušební laboratoře - oblast služeb, elektrotechnického průmyslu, telekomunikační techniky; Zpracovatel norem - činnosti v oblasti technické normalizace pod působností TNK 124 (bezpečnostní elektronické systémy); Překladatel a korektor publikací VDA a QS.

Lektor je schváleným lektorem VDA QMC pro lektorskou činnost FMEA, VDA 2, PSB, RGA a FFA. V roce 2014 před zkušební komisí úspěšně složil zkoušku a získal profesní kvalifikaci:  Lektor dalšího vzdělávání 75-001-T (130.7 kB, Adobe Acrobat dokument), vydané autorizujícím orgánem MŠMT.

Kurzy, ve kterých vyučuje

Nové schéma EOQ pro oblast bezpečnosti informací vzešlo z dílny ČSJ

Personální certifikace: Evropská organizace pro kvalitu (EOQ) přijala schéma pro oblast bezpečnosti... [více]

Nové BeQ!