Úvod Vzdělávání Semináře a konference Výjezdní zasedání odborné skupiny "Klub manažerek"

Výjezdní zasedání odborné skupiny "Klub manažerek" - pro členy ČSJ

Charakteristika semináře

CO VŠECHNO BY MĚLY ZNÁT (NEJEN) MANAŽERKY KVALITY

Co vám setkání přinese?

•  Celé sobotní dopoledne bude věnováno velice aktuálním tématům z oblasti potravin; dozvíte se jak je to s BIO-potravinami a také o tom, jak se u nás i ve světě potraviny falšují. Odpoledne se teoreticky i při praktickém nácviku seznámíte se správnou technikou pro Nordic Walking.
  • V neděli budete překvapeni, jakým způsobem lze využít metodu z oblasti řízení kvality i mimo pracoviště, a na závěr vás čeká zajímavý příspěvek inspirovaný letošním 15. výročím časopisu Perspektivy kvality - pár slov o jeho historii, současnosti a hlavně perspektivě, to vše v hodně širokých souvislostech

Program:

JAK SI UDRŽET FYZICKOU KONDICI S NORDIC WALKING x/,
lektorka A. Kopcová

18:00 – 19:00

Večeře s navazujícím společným programem

19:00 – 22:00

Společný večer – „Ring volný

26. 5. 2019

NEDĚLE

9:00 -   11:00

METODA 5S - ZMĚNA V NAŠEM ŽIVOTĚ
lektorka B. Heroutová

11:00 – 11:15

přestávka

11:15 – 12:150

ZNÁTE ČASOPIS ČSJ PERSPEKTIVY KVALITY?
lektor Z. Svatoš

12:15 - 12:30Závěr setkání

Doplňkové informace

• Místo konání:

Hotel u svatého Huberta, Horní náves č.p. 15, Louňovice, 251 62 Mukařov http://www.hoteluhuberta.cz

MOŽNOST UBYTOVÁNÍ

Hotel U sv. Huberta

Horní náves č. 15, Louňovice (Mukařov, Praha –východ), http://www.hoteluhuberta.cz

Autobusem z Prahy:

ze stanice metra Háje bus č. 381, 382, 387 do stanice Louňovice, I. hráz (odtud 1,2 km pěšky),
nebo ze stanice metra Opatov bus č. 385 do stanice Louňovice (250 m od hotelu)

Autem: GPS 49.9811472N; 14.7626264E

Na termín 24. – 26. května je v hotelu zamluveno několik dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojů, část pokojů má vlastní a část pokojů společné sociální zařízení. Cena ubytování se pohybuje od 250,- do 350,- Kč/noc/osobu + 100,- Kč za snídani.

Zájemci o ubytování v hotelu U sv. Huberta, pošlou svůj závazný požadavek (počet nocí a příp. spolubydlící) nejpozději do 17. května na adresu heroutova@csq.cz

Vzhledem k omezené kapacitě a typu zamluvených pokojů v hotelu bude konečné rozdělení do pokojů provedeno organizátory dle počtu a složení účastníků.

Pozn.: Požadavek na příp. ubytování domácích mazlíčků, adresujte také na B. Heroutovou – bude  projednáno individuálně.

Vložné a další náklady:

Účastnický poplatek činí pro členy ČSJ  300,- Kč (vč. DPH), pro ostatní 400,- Kč (vč. DPH), a to i v případě, že se zúčastníte jen některé části programu; platba je možná pouze na základě faktury, kterou obdržíte po přihlášení.

Náklady spojené s ubytováním a stravováním si hradí každý účastník sám na místě;
v hotelu lze platit v hotovosti i kartou.

Poznámky:

• Závaznou přihlášku zašlete nejpozději do 17. 5. 2019
  • Pořadatel si vyhrazuje právo na případnou změnu programu semináře.
  • x/ Počet míst na Nordic Walking je omezen – v případě naplnění kapacity budou mít přednost členové ČSJ dle pořadí přihlášek.
  • Doporučujeme vzít s sebou sportovní pohodlné oblečení a obuv na Nordic Walking - lekce proběhne v přírodě; hůlky na Nordic Walking budou k dispozici.
  • Ring volný“ - pro všechny, kteří se s námi chtějí podělit o cokoli zajímavého:
    k dispozici bude dataprojektor, flip chart, ale prezentace není podmínkou (jsou možná fota, vzorky - např. k ochutnávce či degustaci apod.)

Bližší informace:

Václava Smolíková, tel. +420 221 082 261
smolikova@csq.cz

Odborní lektoři:

Představení lektorů:

Dr. Ing. Leona Petrová

Vystudovala VŠCHT v Praze, obor Kvasná chemie a bioinženýrství a Biotechnologie. Po ukončení doktorandského studia pracovala na pozicích vývojového inženýra a vedoucí řízení kvality v potravinářských podnicích, poté jako auditor dodavatelů surovin a obalů. Od roku 2011 je OSVČ se zaměřením na konzultace, poradenství, školení a audity, oblast působení: potravinářský průmysl a výroba obalových materiálů pro potravinářský průmysl, standardy bezpečnosti potravin, legislativa ČR a EU. Je členkou Legislativního výboru Potravinářské komory ČR, lektorkou a auditorkou České společnosti pro jakost.

Alena Kopcová

Jsem certifikovaná instruktorka pro Nordic Walking. Moje představa je zapojit co nejširší veřejnost do aktivního pohybu s různou sportovní výkonností a věkem. Pravidelným aktivním pohybem si upevňujeme zdraví, fyzickou i psychickou kondici. Hledala jsem sportovní aktivitu, která bude ve své podstatě jednoduchá, účinná a nebude k ní potřeba náročné sportovní vybavení, je možné ji provozovat v jakémkoliv prostředí (ve městě, v lese, na louce), v zimě, v létě, každý sám, nebo ve skupině. Nordic Walking tuto mojí představu splňuje. Spolupracuji s Komunitním Centrem Pohybových Aktivit, kde pořádáme akce spojené právě s Nordic Walking a Veřejnou Sportovní Akademií, kde se věnujeme sportovnímu rozvoji dětí z mateřských a základních škol.

Ing. Blažena Heroutová

V první části svého profesního života se jako chemik se specializací vlákniny věnovala kvalitě výrobků papírenského průmyslu. Od roku 2000 jako zaměstnanec České společnosti pro jakost byla jedním z prvních pracovníků Národního informačního střediska pro podporu kvality, poté manažerkou kvality pro veřejnou správu, manažerkou řízení projektů ESF a představitelkou vedení pro kvalitu. České společnosti pro jakost zůstává věrná i po odchodu do důchodu – je členkou Dozorčí rady ČSJ a místopředsedkyní Odborné skupiny Klub manažerek.

RNDr. Zdeněk Svatoš

Vzděláním na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy a původním povoláním analytický chemik, pracoval v laboratořích velkého průmyslového podniku i na vysoké škole. Více než čtvrt století se věnuje managementu kvality, v letech 2000 až 2012 jako pracovník vydavatelství ČSJ. Od roku 2005 pracoval a dosud spolupracuje jako odborný redaktor časopisu Perspektivy jakosti / Perspektivy kvality.

smolikova@csq.cz

Cena pro nečleny: 331 Kč bez DPH (401 Kč včetně DPH)
Cena pro členy: 248 Kč (300 Kč včetně DPH) více informací o členství

Excelentní snídaně pro automobilový průmysl

Centrum excelence při České společnosti pro jakost Vás zve na další z řad excelentních snídaní,... [více]

Seminář Novinky v právní úpravě - hodnocení nebezpečných vlastností odpadů XLI.

Seminář je zaměřen na novou a připravovanou právní úpravu související s odpadovým... [více]

Seminář Plány kvality nejen v zavedeném systému managementu kvality

Informace o obsahu nové verze normy ISO 10005, změny oproti předchozímu vydání, praktické... [více]