Stáhněte si svou kopii Modelu excelence EFQM 2013

Česká společnost pro jakost se stala sponzorem české verze Modelu excelence EFQM, který si díky tomu můžete stáhnout zdarma.

V případě zájmu o oficiální tištěnou publikaci nás kontaktujte. Rádi pro Vás zajistíme individuální objednávku.

O Modelu excelence EFQM

EFQM je odhodláno pomáhat organizacím řídit jejich zlepšování pomocí Modelu excelence EFQM, komplexního manažerského rámce, který využívá více než 50 000 organizací po celém světě. V posledních 30 letech byl Model díky zkušenostem a učení se od těchto organizací postupně rozvíjen, abychom mohli zajistit, že odráží realitu a nabízí cestu k trvale udržitelné excelenci.

Existuje mnoho manažerských nástrojů a technik, ale je to právě Model excelence EFQM, který Vám poskytne komplexní pohled na organizaci a může Vám pomoci určit, jak se tyto metody vzájemně doplňují, abyste z jejich využívání získali maximum. Model může být proto použit ve spojení s jakýmkoli z těchto nástrojů dle potřeb organizace, jako zastřešující rámec pro rozvoj trvale udržitelné excelence.

Excelentní organizace dosahují a trvale udržují vynikající úrovně výkonnosti splňující nebo překračující očekávání všech svých zainteresovaných stran.

Téměř všechny organizace usilují o excelenci. Některým se to nepodaří vůbec, jiné dosáhnou určitého úspěchu, ale postupně zmizí z povědomí, a pouze několik jich dosáhne trvale udržitelného úspěchu a získá zasloužený respekt a obdiv. EFQM bylo založeno s cílem ocenit a propagovat udržitelný úspěch a poskytnout pomoc těm, kteří o excelenci usilují.

Kontaktní osoba
Modelu excelence EFQM