Úvod Vzdělávání  Leona Petrová

Dr. Leona Petrová

Absolventka VŠCHT Praha, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, obor Kvasná chemie a bioinženýrství (Ing.); Ústav kvasné chemie a bioinženýrství, obor Biotechnologie (Dr.).

Mezi její odborné vzdělání patří: Auditor Bezpečnosti potravin (A-BP); BRC školení v Londýně: Global Standard for Packaging and Packaging Materials, Issue 3 (obalové materiály), Handling Allergen Containing Materials (alergeny); Third Party Auditor to the Global Standard for Food Safety  (Issue 5), školení v Londýně; Food Safety- ISO 22000, školení v Kodani a další.

Od roku 2010 je OSVČ se zaměřením konzultace, poradenství, školení a audity, oblast působení: potravinářský průmysl a výroba obalových materiálů, BRC a IFS standardy, legislativa ČR a EU.

Kurzy, ve kterých vyučuje

Nové schéma EOQ pro oblast bezpečnosti informací vzešlo z dílny ČSJ

Personální certifikace: Evropská organizace pro kvalitu (EOQ) přijala schéma pro oblast bezpečnosti... [více]

Nové BeQ!