Pro správné zobrazení a funkci webových stránek si prosím aktivujte JavaScript ve svém prohlížeči!
Jazyk CZ | EN
 
Úvod Vzdělávání Otevřené kurzy Základy HACCP a hygienické minimum

Základy HACCP a hygienické minimum - HACCP

Charakteristika

Jste si vědomi, že pro váš provoz potřebujete systém HACCP, ale není vám jasné, jaké jsou jeho přesné požadavky a jak systém HACCP zavést do provozu? Absolvování kurzu našeho vám pomůže najít odpověď na tyto otázky.

Komu je kurz určen?

Pracovníkům potravinářských firem a stravovacích služeb všech typů, pracovníkům v organizacích vyrábějících primární obaly na potraviny, ale i pro řadové pracovníky a odpovědné osoby pro základní seznámení.

Co Vám kurz přinese?

  • Základní seznámení s principem systému kritických kontrolních bodů a jeho zavádění do potravinářského/stravovacího provozu.
  • Seznámení se s požadavky správné výrobní a správné hygienické praxe (GMP, GHP).
  • Pochopení významu a orientaci v související evropské a české legislativě.
  • Praktické procvičení provádění analýzy rizik v systému HACCP.
  • Znalost používaných odborných termínů.

Obsah kurzu:

  • cíle a význam systému HACCP,
  • legislativa k systému HACCP,
  • definice pojmů v rámci systému HACCP - sedm principů, dvanáct kroků v zavádění systému HACCP,
  • správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP,
  • zavádění systému HACCP v potravinářských / stravovacích provozech.
 

Doplňkové informace

Doba trvání kurzu:

1 den

Odborný garant:

Ing. Eva Linhartová

Lektoři:

Ing. Eva Linhartová

Forma ukončení:

Účastník při splnění 80 % docházky a úspěšného zvládnutí závěrečného testu obdrží osvědčení o absolvování kurzu.

Doporučení:

Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.

Bližší informace:

Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231
kvapilova@csq.cz

Navazující kurzy:

Manažer bezpečnosti potravin

Auditor potravinářských procesů

Grafické modulové schéma v oblasti potravin naleznete zde.

Další termín kurzu plánujeme v roce 2020.

Cena

Cena pro nečleny: 3 390 Kč bez DPH (4 102 Kč včetně DPH)
Cena pro členy: 2 712 Kč bez DPH (3 282 Kč včetně DPH) více informací o členství

Termíny

Variabilní symbol Termín Místo Stav Košík
K19000 ČSJ, Praha Volno
 

Newsletter

Pokud máte zájem odebírat novinky, přihlašte se k odebírání našeho newsletteru. » Více

Aktuality

Be Q!

Letošní třetí vydání neformálního občasníku. [více]

FMEA VDA & AIAG

Společné vydání FMEA VDA a AIAG bude v originále dostupné od 1. 6. 2019 (lze momentálně zakoupit... [více]

Seminář Plány kvality nejen v zavedeném systému managementu kvality

Informace o obsahu nové verze normy ISO 10005, změny oproti předchozímu vydání, praktické... [více]

» Archiv aktualit

Aktuality

FMEA VDA & AIAG

Společné vydání FMEA VDA a AIAG bude v originále dostupné od 1. 6. 2019 (lze momentálně zakoupit... [více]

Formel Q Kompakt - Nový licenční kurz VDA QMC

30.01.2019-31.01.2019 02.05.2019-03.05.2019 [více]

» Archiv aktualit

 

Česká společnost pro jakost
Novotného lávka 200/5
110 00 Praha 1
Česká republika

tel.: +420 221 082 269
fax: +420 221 082 229
e-mail: sekretariat@csq.cz  

       GDPR
Vyrobila Omega DesignOmega Design