Pracovníkům potravinářských podniků a výrobcům obalů (obaly určené zejména pro přímý kontakt s potravinami). Vhodné zejména pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, vedoucí a členy týmu HACCP.
Vysokoškolské vzdělání - potravinářského, veterinárního, medicínského nebo hygienického směru, doporučená praxe v potravinářské výrobě nebo výrobě obalových materiálů určených pro přímý kontakt s potravinami, resp. potravinovými surovinami, minimálně 2 roky, nebo SŠ vzdělání potravinářského, veterinárního, medicínského nebo hygienického směru, doporučená praxe v oboru 4 roky.
Není požadováno.
1 den
Výklad, případové studie.
Účastník při splnění 80 % docházky a úspěšném zvládnutí závěrečného testu obdrží osvědčení o absolvování kurzu.
Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.
Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231
kvapilova@csq.cz
Variabilní symbol | Termín | Místo | Stav | Košík |
---|---|---|---|---|
K21332 |
16.09.2021
|
ČSJ, Praha | Volno |
|
Pokud máte zájem odebírat novinky, přihlašte se k odebírání našeho newsletteru. » Více
Komentované vydání ČSN CEN/TS 16850 [více]
Roušky, respirátory a CZECH MADE [více]
Společnost Bekhof Construction s.r.o. se stala celkovým vítězem kategorie Startupy a mikropodniky.... [více]
Česká společnost pro jakost |
tel.: +420 221 082 269 |
![]() ![]() |