Pro správné zobrazení a funkci webových stránek si prosím aktivujte JavaScript ve svém prohlížeči!
Jazyk CZ | EN
 
Úvod Vzdělávání Otevřené kurzy Manažer bezpečnosti potravin

Manažer bezpečnosti potravin - MBP

Charakteristika

Bezpečnost potravin je důležitá pro všechny potravinářské provozy. Splnit požadavky všech standardů je ale velmi náročné. Po absolvování kurzu Manažer bezpečnosti potravin se budete v požadavcích potravinářských standardů perfektně orientovat.

Komu je kurz určen?

Vedoucím pracovníkům a pracovníkům řízení jakosti potravinářských firem, pracovníkům řízení jakosti firem souvisejících se zpracováním potravin, dodavatelům provozovatelů potravinářských podniků, odpovědným osobám stravovacích zařízení, pracovníkům dozorových orgánů a poradcům systémů managementu kvality v potravinářském průmyslu.

Co Vám kurz přinese?

Podrobné seznámení se zásadami a zaváděním systému HACCP v potravinářských a stravovacích provozech, v provozech dodavatelů potravinářských podniků.

Podrobný přehled o zásadách správné výrobní a hygienické praxe v potravinářských a souvisejících provozech podle Codexu Alimentarius.

Základní orientaci v evropské a české legislativě týkající se bezpečnosti potravin.

Seznámení s požadavky nejdůležitějších národních i mezinárodních standardů v oblasti bezpečnosti potravin.

Obsah kurzu:

  • Systém HACCP – význam, zavádění, realizace, ověřování vhodnosti systému.
  • Správná výrobní praxe, správná hygienická praxe, programy nezbytných předpokladů.
  • Systém managementu bezpečnosti potravin  podle standardu FSSC 22000 – Požadavky normy BRC a jejich výklad.
  • Požadavky normy IFS a jejich výklad.

Doplňkové informace

Doba trvání kurzu:

3 dny

Odborný garant:

Ing. Eva Linhartová

Lektoři:

Ing. Eva Linhartová

Forma ukončení:

Účastník při splnění 80 % docházky obdrží osvědčení o absolvování kurzu.

Doporučení:

Úspěšný absolvent kurzu má možnost se přihlásit k certifikační zkoušce u certifikačního orgánu.

Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.

Navazující kurzy:

Auditor potravinářských procesů

Grafické modulové schéma v oblasti potravin naleznete zde.

Bližší informace:

Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231
kvapilova@csq.cz

Další termín kurzu plánujeme v roce 2020.

Cena

Cena pro nečleny: 8 890 Kč bez DPH (10 757 Kč včetně DPH)
Cena pro členy: 7 112 Kč bez DPH (8 606 Kč včetně DPH) více informací o členství

Termíny

Variabilní symbol Termín Místo Stav Košík
K19000 ČSJ, Praha Volno
 

Newsletter

Pokud máte zájem odebírat novinky, přihlašte se k odebírání našeho newsletteru. » Více

Aktuality

Be Q!

Letošní třetí vydání neformálního občasníku. [více]

FMEA VDA & AIAG

Společné vydání FMEA VDA a AIAG bude v originále dostupné od 1. 6. 2019 (lze momentálně zakoupit... [více]

Seminář Plány kvality nejen v zavedeném systému managementu kvality

Informace o obsahu nové verze normy ISO 10005, změny oproti předchozímu vydání, praktické... [více]

» Archiv aktualit

Aktuality

FMEA VDA & AIAG

Společné vydání FMEA VDA a AIAG bude v originále dostupné od 1. 6. 2019 (lze momentálně zakoupit... [více]

Formel Q Kompakt - Nový licenční kurz VDA QMC

30.01.2019-31.01.2019 02.05.2019-03.05.2019 [více]

» Archiv aktualit

 

Česká společnost pro jakost
Novotného lávka 200/5
110 00 Praha 1
Česká republika

tel.: +420 221 082 269
fax: +420 221 082 229
e-mail: sekretariat@csq.cz  

       GDPR
Vyrobila Omega DesignOmega Design