Úvod Vzdělávání  Elena Stibůrková

Ing. Elena Stibůrková

Po absolvování VŠB Ostrava v roce 1983 do roku 1999 zaměstnanec zakázkové slévárny – výrobce odlitků ze slitin hliníku, speciálních slitin na bázi železa a odlitků z magnetických slitin pro automobilový, elektrotechnický, letecký a zemědělský průmysl ve funkcích – samostatný technolog, vedoucí laboratoří a zkušeben, vedoucí útvaru řízení jakosti a představitel managementu.

Od roku 1999 OSVČ - Poradenská, konzultační, lektorská, školící a auditorská činnost v oblasti systémů managementu (kvality,  ISO/TS 16949, EMS, OHSAS, GMP).

Posuzovatel odborných prací  (Odborné práce v průběhu studia na středních školách , Bakalářské a absolventské práce , Diplomové práce , Disertační práce ) pro udělení ceny prof. Egermayera. Aktivní člen týmu přípravných výboru Evropského týdne kvality, konferencí SYMA a odborný garant seminářů týkajících se problematiky auditování.

Nejvýznamnější vzdělání a kurzy: Manažer jakosti – s certifikátem EOQ, Auditor jakosti – s certifikátem EOQ, Trenér České společnosti pro jakost, Manažer EMS, Certifikační auditor IRCA/ Lead Auditor QMS,  Certifikační auditor IRCA/ Lead Auditor OHSAS, Poradce systému managementu, Externí auditor ISO/TS 16949, Certifikační auditor IRCA/ Lead Auditor EMS, auditor procesu VDA 6.3. V roce 2014 před zkušební komisí úspěšně složila zkoušku a získala profesní kvalifikaci:  Lektor dalšího vzdělávání 75-001-T (134 kB, Adobe Acrobat dokument), vydané autorizujícím orgánem MŠMT.

Kurzy, ve kterých vyučuje

Vydali jsme publikaci

Analýza vadných dílů z provozu & standard pro audit [více]

Be Q!