Úvod Vzdělávání  Cichovský Karel

Ing. Karel Cichovský

Absolvoval VŠB-TUO, Hornicko-geologickou fakultu, Institut bezpečnostního inženýrství, obor Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu.

Po absolvování školy začínal jako mistr v OKD, Doprava, a.s. V následném zaměstnání ve firmě Kovohutě Příbram, a.s., působil na pozici manažera BOZP a PO, kde jeho náplní bylo zajišťování komplexní agendy a vedení dokumentace v oblasti BOZP, PO a hygieny v a.s., provádění školení zaměstnanců z hygienických, bezpečnostních a požárních předpisů, provádění interních auditů a auditů v souladu s požadavky OHSAS 18001:1999 a ILO-OSH 2001a mnoho dalšího. Následně přešel do COLT International, s.r.o., jehož působení trvá do posud, na pozici vedoucího servisu, jehož náplní je zajišťování komplexní agendy při servisu a revizích požárně bezpečnostních zařízení pro odvod kouře, tepla, a zajišťování komplexní agendy BOZP a PO.

Odborné znalosti a dovednosti může doložit doklady: Auditor pro certifikaci systému řízení bezpečnosti dle ČSN OHSAS 18001, osvědčení od Ministerstva vnitra ČR o odborné způsobilosti dle § 11 (PO), osvědčení o odborné způsobilosti k zajišťování úkolů v prevenci rizik v oblasti BOZP, osvědčení o absolvování školení auditorů č. 2007/44, osvědčení o odborné způsobilosti k činnosti koordinátor BOZP na staveništi, osvědčení činnosti pracovníka znalého v oboru elektro dle vyhl. č. 50/1978 Sb., § 8.

Lektor svými znalostmi a schopnostmi může nabídnout kontinuální přednáškovou a lektorskou činnost v oblasti BOZP a PO, poradenskou činnost v oblasti BOZP, PO a NCHLP. V současné době působí v ČSJ jako odborný garant a lektor kurzů, které následně vyučuje.
Kurzy, ve kterých vyučuje

63rd EOQ Congress 2019 in Lisbon