Úvod Vzdělávání

Schéma IATF 16949:2016

Kurzy s požadavky revidovaného standardu kvality v automobilovém průmyslu IATF 16949:2016. [více]

Vzdělávání v oblastech systémů managementu

Máme pro vás bohatou nabídku vzdělávání v různých oblastech systémů managementu a nástrojů managementu kvality. Tato nabídka obsahuje několik typů vzdělávacích akcí.

Pro Vaši snadnou orientaci a výběr správné akce uvádíme základní rysy jednotlivých typů:

Kurzy

Jsou otevřeného (veřejného) typu. Jejich realizace závisí na naplněnosti předem vyhlášených termínů. Jedná se o vzdělávací programy k získání specifické kvalifikace nebo získání ucelených znalostí konkrétní metody, nástroje či standardu. Po řádném ukončení kurzu obdržíte kvalifikační doklad – "osvědčení o absolvování kurzu". Kurzy se zpravidla pořádají v sídle ČSJ v Praze na Novotného lávce.

Školení

Jsou uzavřeného typu (in-house). Jejich realizace se odvíjí od Vaší poptávky na proškolení pracovního kolektivu. Školení realizujeme u vás ve firmě nebo ve Vámi požadovaných prostorách. Touto formou u vás můžeme proškolit nejen témata uvedená v nabídce školení, ale také celé "kurzy" či jejich vybrané části.  Po řádném ukončení školení obdrží účastníci kvalifikační doklad – "osvědčení o absolvování školení".

Semináře

Jsou otevřeného (veřejného) typu. Jejich realizace závisí na stavu naplněnosti předem vyhlášených termínů. Jedná se o krátké informativní akce, které nevedou k získání specifické kvalifikace, a proto nejsou zakončeny vydáním kvalifikačního dokladu. Absolvováním této akce nezískáte osvědčení o absolvování. Semináře se zpravidla pořádají v sídle ČSJ v Praze na Novotného lávce.

Konference

Jsou otevřeného (veřejného) typu. Jedná se o společensko-informativní akce. Více o konferencích.