Úvod Oblasti  Systémy kvality

» Systémy kvality

Nabízíme

Kurzy

» Interní auditor laboratoře » Způsobilost kontrolních procesů » Základy statistických metod zabezpečování kvality » Analýza kořenových příčin » Zpracování výsledků měření » FMEA – všeobecný kurz » Analýza systému měření » Aktualizace normy ISO 19011 » Doškolení interních auditorů kvality » Management kvality v chemické laboratoři » Interní auditor kvality » Kontrolor kvality » Navrhování a analýza experimentů » Manažer kvality laboratoře » Auditor kvality » Quality Lead Auditor » Kvalita vydělává » Interní auditor integrovaného systému řízení » Nakládání se zdravotnickými prostředky versus management kvality » Statistické řízení procesů » VDA 6.5 Audit produktu » Boj s dokumentací aneb praktický přístup k tvorbě dokumentů, záznamů a jejich vzájemné konfiguraci » Doškolení metrologů – co v základních kurzech nebylo » Auditor IATF 16949 1. a 2. stranou » Manažer metrologie » Moderátor FMEA » Projektový manažer – plánování a řízení projektů » Řešení konfliktů a konfliktní lidé při auditu » Statistické přejímky » Lean Six Sigma – Black Belt trénink » Lean Six Sigma - Green Belt trénink » Green Belt pro nevýrobní procesy » e-Testování Manažer kvality » Vybrané statistické metody řízení kvality » Personalistika v systémech managementu » Změny v ISO 9001 – Vedení v kontextu organizace » Změny v ISO 9001 – Podpora systému managementu » Technik kvality » Manažer kvality » Inženýr v dodavatelském řetězci » Plánování a prokazování kvality (APQP a PPAP) » Aktualizace normy ISO 9001 » Základy HACCP a hygienické minimum » Změny v ISO 9001 – Rizika v systémech managementu » VDA 6.5 Audit produktu - Slovensko » ISO kótování a tolerance » Štíhlá logistika » Zmocněnec za bezpečnost produktu » Základy IATF 16949 » Aktualizace IATF 16949 » Doškolení auditorů IATF 16949 1. a 2. stranou » Interní auditor ISO 9001 a IATF 16949 » Struktura a požadavky normy ISO 26262 » Využití normy ISO 26262 v praxi automobilového průmyslu » Efektivní vedení auditu » Základy ISO 9001 » Požadavky na interní laboratoř v automotive » Metoda 5S

Personální certifikace

Školení

Certifikace systémů managementu a produktů

Publikace

Semináře a konference