Úvod Oblasti  Nástroje pro excelentní řízení  Programy Národních cen ČR

Programy Národních cen ČR

Programy Národních cen ČR přinášejí organizacím, které systematicky zlepšují kvalitu všech svých činností a dosahují tak výsledků, jež jim umožňují obstát v konkurenčním prostředí, možnost získat za toto úsilí formální uznání a ocenění. Mimo možnosti být oceněn v prestižní soutěži a porovnání svých výsledků s těmi nejlepšími je účast v programech jedinečnou příležitostí pro seznámení se s funkčními nástroji zlepšování, které mohou organizace využít na své další cestě k trvale udržitelné úspěšnosti.

Udělované ceny

Česká společnost pro jakost je odborným garantem programů Národních cen ČR; jejich vyhlašovatelem je Rada kvality ČR a organizátorem Sdružení pro oceňování kvality.

Kromě odborné garance programů zajišťujeme vzdělávací a poradenské služby k modelům, na kterých jsou tyto programy založeny. Využijte naši aktuální nabídku kurzů a publikací nebo se na nás obraťte se svými specifickými potřebami a my vám naše služby přizpůsobíme na míru.

Příručky k modelům, které využívají programy Národních cen ČR, jsou pro organizace přístupné zdarma:

Podrobné informace o programech Národních cen ČR, včetně možnosti přihlásit se získáte na www.sokcr.cz .

Další informace jsou též k dispozici na webových stránkách www.narodnicena.cz  a www.npj.cz .

Kontaktní osoba
pro programy Národních cen