Pobočka Ostrava

Pobočka byla založena v roce 1990 v Ostravě. Je samostatnou pobočkou České společnosti pro jakost. Sdružuje členy ČSJ působící v regionu.

Pobočka realizuje aktivity České společnosti pro jakost v ostravském regionu. Cílem je umožnit zájemcům o management kvality účast na akcích ČSJ a tím přispívat k rozšiřování jejich znalostí a dovedností v této oblasti.

Cíle pobočky

• Pořádání kurzů, seminářů a konferencí pro odborníky a širokou veřejnost se zaměřením na management kvality
  • Zprostředkování konzultačních a poradenských služeb pro malé a střední podniky (ISO řady 9000 - Management kvality, ISO řady 14000 - Systémy environmentálního managementu, OHSAS řady 18000 - Systémy managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, ISO TS 16949, VDA, QS 9000 - automobilový průmysl)
  • Pomoc při samostatném posuzování a prokazování shody výrobků podle zákona a příslušných nařízení vlády (Zákon č. 22/1997 Sb. ve znění pozdějších předpisů)