Úvod Publikace  O vydavatelství

Vydáváme

• publikace z oblasti systémů managementu a nástrojů managementu kvality,

a to jak díla původní, českých autorů, tak především překlady významných publikací zahraničních (z angličtiny a němčiny). Velmi žádané a nepostradatelné jsou zejména překlady publikací řady VDA "Management kvality v automobilovém průmyslu", které vydáváme a distribuujeme v ČR a SR na základě exkluzivní licenční smlouvy s VDA QMC, překlady publikací AIAG QS-9000 a komentovaná vydání norem pro systémy managementu kvality, na nichž spolupracujeme s ÚNMZ (dříve ČNI);

• časopis Perspektivy kvality,

odborný čtvrtletník, který je distribuován individuálním a kolektivním členům České společnosti pro jakost a Slovenské společnosti pro kvalitu, předplatitelům a v elektronické podobě uživatelům aplikace ČSN online Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví. Čtenářům přináší užitečné informace z oblastí systémů managementu kvality, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, nástrojů a metod pro management kvality, legislativy a technické normalizace v oblastech strojírenského, automobilového, potravinářského a dřevozpracujícího průmyslu i veřejné správy a školství.

Od roku 2012 Perspektivy kvality vycházejí opět v tištěné podobě, nečlenové ČSJ si mohou předplatné objednat u firmy SEND Předplatné.

V čem jsme jedineční...

• Jsme výhradním vydavatelem příruček VDA v českém jazyce pro Českou republiku a Slovenskou republiku.
  • Jsme výhradním oficiálním partnerem EFQM pro vydávání jejích publikací v českém jazyce – zajišťujeme překlady těchto publikací a jejich distribuci v ČR a SR.
  • Licenčně vydáváme příručky AIAG z řady QS-9000.
  • Licenčně vydáváme publikace - praktické příručky z řady Memory Jogger vydavatelství GOAL/QPC.
  • Vydáváme původní publikace a překlady zejm. v oblastech: - normy ISO 9000 - QS-9000 - Model excelence EFQM - statistika - metrologie - management procesů - metody a nástroje v oblasti systémů managementu.

Be Q!

Právě vyšel nový neformální občasník... [více]

Vydali jsme publikaci

VDA 16 - Dekorativní povrchy zástavbových a funkčních dílů v oblasti exteriéru i interiéru... [více]