Úvod O nás  Naši partneři

Zahraniční spolupráce

• Jsme plnoprávným členem Evropské organizace pro kvalitu (European Organization for Quality, EOQ), jsme jediným zástupcem ČR v této nevládní organizaci a aktivně se podílíme na její činnosti. Díky této spolupráci uskutečňujeme vzdělávání dle uznávaných schémat EOQ, rovněž tak personální certifikaci.
  • Jsme členem Americké společnosti pro kvalitu (American Society for Quality, ASQ Global), v roce 2013 jsme získali statut World Partner ASQ s posláním podílet se na mezinárodních výzkumných a rozvojových projektech v oblasti managementu kvality.
  • Jsme reprezentantem EFQM  na území České republiky, přinášíme Model excelence EFQM a související licencované produkty EFQM - publikace, školení a programy uznávání organizací (Levels of Excellence).
  • Při vydávání publikací, pořádání licenčních kurzů a provádění personální certifikace spolupracujeme s německým Centrem managementu kvality ve Svazu automobilového průmyslu (Qualitäts Management Center im Verband der Automobilindustrie e.V, VDA QMC).
  • Spolupráce se Slovenskou společností pro kvalitu (Slovenská spoločnosť pro kvalitu, SSK)  je uskutečňována především v oblasti vydávání časopisu Perspektivy kvality a realizaci kurzů.
  • Uzavřeli jsme dohodu o spolupráci s Izraelskou společností pro kvalitu (Izrael Society for Quality. ISQ ) zaměřenou především na výměnu novinek z oblasti systému managementu a excelence.

Spolupráce v ČR

Aktivně se podílíme na realizaci Národní politiky kvality  (NPK)

• Máme svého zástupce v Radě kvality ČR.
  • Jsme odborným garantem Národní ceny kvality ČR.
  • Máme zástupce v odborných sekcích Rady kvality ČR.
Jsme členem:
Dále spolupracujeme s: