Nejbližší akce:

Jak nacházet sama sebe

6. prosince 2017, ČSVTS - Novotného lávka 5, Praha 1

Odborná skupina Klub manažerek

Smyslem odborné skupiny je organizovat setkávání členek i členů ČSJ a seznamovat je s aktuálními a zajímavými tématy, která souvisí nejen s pracovním, ale i s osobním životem.

Motto: "Společně k úspěchům...!"

Setkání mají vždy odbornou část, kdy nahlížíme pod pokličku zvolenému tématu, ale i neformální část, kdy je prostor na výměnu zkušeností, informací a mnohdy i budování přátelských vztahů. Setkání nejsou většinou jen v rovině teoretické, ale jsou doplněna i praxí - ať již sportovní či alespoň možností vyzkoušet si na vlastní kůži, co bylo prezentováno - vždy pod vedením odborného lektora.

Zpravidla pořádáme tři setkání ročně, přičemž v každém roce naše akce mají jedno společné nosné téma; v roce 2017 je tímto tématem pár tipů, jak si ulehčit nebo i zpříjemnit každodenní život -pracovní ale i mimopracovní. Naše motto toho rokuje tedy: "CO VŠECHNO BY MĚLY ZNÁT (NEJEN) MANAŽERKY KVALITY.....". Pokusíme se zopakovat si pár tipů, které nám mohou pomoci "řešit život". Více informací k aktuálně pořádaným akcím najdete v ročním programu.

Odborná skupina Klub manažerek ČSJ organizuje své akce již několik volebních období. V předchozích letech byla na našich setkáních probírána různá témata jako například "Společenský život", "Bezpečnost", "Age- managemet", "Zdraví" atd. O jaké konkrétní akce šlo a jak se vydařily se můžete podívat v uskutečněných akcích.

V případě, že máte zájem dostávat přímo na mail aktuální informace o chystaných akcích, zašlete prosím mail přímo V. Smolíkové, ředitelce úseku pro spolkovou činnost ČSJ, nebo i členkám výboru, vaše mailová adresa bude zařazena do databáze pro posílání aktuálních informací odborné skupiny Klub manažerek České společnosti pro jakost.