Úvod Vzdělávání  Lektoři  Jančok Michal

Ing. Michal Jančok

Absolvoval STU Fakultu materiálově technologickou, obor Inženýrství kvality produkce.

Začínal ve slévárenství a počáteční praxe byla implementace řízení dokumentů v elektronické podobě. Následně přešel na pozici Manažera kvality a životního prostředí, na které implementoval QMS podle VDA 6.1 a integrovaný systém řízení (ISO 9001:2000 a ISO 14001). Pokračoval v elektrotechnickém odvětví jako Quality systém inženýr. Po té působil jako Manažer kvality, bezpečnosti a environmentu ve výrobě plastových výlisků V současnosti pracuje jako konzultant, poradce a lektor. Pořád aktivně spolupracuje na projektech pro výrobce automobilů a jejich dodavatele. Praxe v automobilovém průmyslu je 15 let.

Absolvoval řadu kurzů a seminářů: ISO 9001:2008 (školený u LRQA), IATF - certifikovaný auditor ISO/TS 16949:2009 (cert. 5-ADP-12-04-1651), APQP, PPAP, FMEA, ISO/TS 16949 (školený u IAA Belgie), Interní auditor ISO 14001 (školený u SGS), Interní auditor OHSAS 18001 (školený u SGS), Interní auditor ISO/TS 16949 (školený u LRQA), EOG - Quality Systems Manager, reg. No. 106 (podle harmonizovaného schématu EOQ (COPP SSK Žilina), Interní auditor VDA 6.1 a VDA 6.3 (školený u SGS), Interní auditor ISO 9001:2000 (školený u SGS), a další.

Nyní působí i jako lektor České společnosti pro jakost v oblasti Audit procesu VDA 6.3, které se vyučují na Slovensku.

Kurzy, ve kterých vyučuje

Be Q!

Právě vyšel nový neformální občasník... [více]

Vydali jsme publikaci