Úvod Oblasti  Automobilový průmysl

» Automobilový průmysl

Nabízíme

Kurzy

» FMEA podle VDA, Zvláštní charakteristiky » VDA 2 - Uvolnění výrobního procesu a produktu » VDA 6.5 Audit produktu » Auditor IATF 16949 1. a 2. stranou » Analýza kořenových příčin » Praktická aplikace metodiky 8D » Boj s dokumentací aneb praktický přístup k tvorbě dokumentů, záznamů a jejich vzájemné konfiguraci » Hodnocení tepelného zpracování » Specifické požadavky OEMs » FMEA – všeobecný kurz » Obecná bezpečnost výrobku a odpovědnost za výrobek » Moderátor FMEA » Personalistika v systémech managementu » VDA 6.5 Audit produktu - Slovensko » Zajišťování stupňů zralosti pro nové díly » Analýza vadných dílů z provozu » Štíhlá logistika » Zmocněnec za bezpečnost produktu » Práce s návody na hodnocení speciálních procesů dle CQI 11,12,15,17,23,27 » Řešení konfliktů a konfliktní lidé při auditu » Základy IATF 16949 » Aktualizace IATF 16949 » Doškolení auditorů IATF 16949 1. a 2. stranou » Interní auditor ISO 9001 a IATF 16949 » Kvalifikace auditora procesu VDA 6.3 » Kvalifikace auditora procesu VDA 6.3 včetně certifikační zkoušky » Upgrade VDA 6.3 (2010) na VDA 6.3 (2016) » Doškolení certifikovaných auditorů procesu VDA 6.3 » Struktura a požadavky normy ISO 26262 » Využití normy ISO 26262 v praxi automobilového průmyslu » Upgrade VDA 6.3 (2010) na VDA 6.3 (2016) - Slovensko » Kvalifikace auditora procesu VDA 6.3 - Slovensko » Auditor procesu VDA 6.3 pro služby » Efektivní vedení auditu » Požadavky na interní laboratoř v automotive » Metoda 5S

Personální certifikace

Školení

Publikace

» CQI-16 Příručka s návodem k ISO/TS 16949:2009 » VDA 2 - Zajišťování kvality před sériovou výrobou » VDA 1 - Dokumentování a archivace (3. vydání) » MSA - Analýza systémů měření » VDA 19.2 - Technická čistota při montáži » ISO/TS 16949 Systémy managementu kvality » VDA 14 - Preventivní metody managementu kvality v oblasti procesů » Sbírka úloh ze statistiky » Základy statistického myšlení » VDA 5 - Vhodnost kontrolních procesů » CQI-9 Speciální proces: Hodnocení tepelného zpracování » 8D Strukturovaný přístup k řešení problémů » IATF Příručka auditora ISO/TS 16949 » VDA 6.2 - Audit systému managementu kvality. Služby » SPC - Statistická regulace výrobního procesu » Vznik produktu - Zajištění stupně zralosti (Komponentenlastenheft) » Interní audity ISO 9001:2008 Snadno a efektivně » VDA 4 - Zajišťování kvality v oblasti procesů (kap. FMEA ..., aktual. 2012) » VDA 6.3 - Audit procesu » APQP - Moderní plánování kvality produktu a plán kontroly a řízení » PPAP - Proces schvalování dílů do sériové výroby » FMEA - Analýza možných způsobů a důsledků poruch » Statistické metody řízení jakosti » Výroba a dodávání produktu - Robustní výrobní proces » Standard VDA » Zajištění kvality v životním cyklu produktu - Standardizovaný reklamační proces » Odbyt a péče o zákazníka - Analýza vadných dílů z provozu » VDA 13 - Vývoj systémů řízených softwarem » Vznik produktu - Popis procesu stanovení zvláštních charakteristik » VDA 6.5 - Audit produktu » VDA - Trojjazyčný výkladový slovník česko-anglicko-německý » VDA 5.1 - Inline-měřicí technika pro zpětné sledování ve stavbě karoserií » VDA 6.7 - Audit procesu. Výrobní prostředky » VDA 4 - Zajišťování kvality před sériovou výrobou (kapitola Six Sigma) » VDA 5.2 - Vhodnost procesů zkoušení utahovacího momentu šroubových spojů » Komentované vydání normy ČSN ISO 21500 pro management projektu » VDA 4 - Zajištění kvality v oblasti procesů » Vznik produktu - zajišťování stupňů zralosti pro nové díly » CQI-11 Speciální proces: Hodnocení systému galvanického pokovování » Minimalizace rizik v dodavatelském řetězci » CQI-15 Speciální proces: Hodnocení systému svařování » CQI-8 Víceúrovňový audit procesu » Způsobilost nereplikovatelných procesů kontroly » CQI-17 Speciální proces: Hodnocení systému pájení » Komentované vydání ČSN EN ISO 9001:2016 » VDA 19.1 - Zkoušení technické čistoty » IATF 16949:2016 Norma pro systém managementu kvality v automobilovém průmyslu » Pokyny pro certifikaci v automobilovém průmyslu podle IATF 16949