Úvod O nás

O nás

Jsme spolek sdružující široké spektrum osob a organizací působících v různých oblastech systémů managementu. Umožňujeme našim členům rychlý přístup k novinkám v oboru, výměnu informací, zvyšování odborné způsobilosti a možnost účastnit se akcí odborných skupin a poboček.

Zároveň poskytujeme nejen našim členům, ale i dalším zákazníkům komplexní služby (vzdělávání, certifikace, vydávání publikací) v oblasti systémů managementu a nástrojů managementu kvality.

Jsme nezávislou, nepolitickou a neziskovou organizací. Spolupracujeme s mezinárodními (např. Evropská organizace pro kvalitu EOQ) i národními partnerskými organizacemi. Za účelem rozšíření služeb vzniklo v rámci naší organizace Centrum excelence a Centrum technické normalizace.

Byli jsme iniciátorem vyhlášení Národní politiky kvality , vykonáváme funkci sekretariátu a informačního centra Národní politiky kvality. Jsme spolutvůrci a signatáři Charty kvality České republiky .

Jsme svým postavením, zkušenostmi, tradicí a dlouholetou spoluprací se zahraničními (VDA, EOQ, EFQM, AIAG) a národními organizacemi (Rada kvality, ÚNMZ) jedineční. Již od roku 1990 přinášíme do České republiky inovativní řešení v oblasti systémů managementu a nástrojů managementu kvality.

Máme zavedený a certifikovaný systém managementu kvality, jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2015. Na jaře roku 2013 jsme úspěšně postoupili validaci ze strany EFQM a získali prestižní mezinárodní ocenění EFQM Committed To Excellence. V současné době jsme jedinou organizací v ČR, která drží toto ocenění.